Egy baráti összejövetelre hidegtálat szeretnék készíteni. Szerintetek miket csináljak?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Ami nálunk elmaradhatatlan: sonkatekercs (kétféle, tormás és sajtkrémes), kaszinótojás, minifasírt, franciasaláta, svéd gombasaláta.
Van egy könyvem ötlet hidegtálakhoz címen (a 100 legjobb sorozatból), szívesen elküldöm, ha gondolod.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
baconbe tekert sült máj
sült dagadó hidegen vékonyra szeletelve
fasirt
fetával töltött paradicsom
francia saláta
kaszinó tojás
töpörtyü
disznó sajt
kolbász
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Amit elöttem irtak ilyeneket szoktam én is csinálni.
+ még annyi,hogy mindig csinálok 1 gyümölcs tálat is . Nagyon sok ember szereti ,hús mellé a friss gyümölcsöt..
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
a klasszikusokkal nem lehet mellényúlni. hideg töltöttcsirke, stefaniavagdalt (tojással töltött egybefasírt)debreceni sertéskaraj.
mellé majonézes saláták, francia, krumpli, kukorica, fehérkáposzta-sérgarépával szintén majonézzel keverve.
friss saláták is mennek, sopszka saláta görögsaláta, mozzarellás paradicsomtál friss bazsalikommal megszórva.
sajttekercs, sonkás tojástekercs vajkrémes-csemegeuborkás töltelékkel. érdemes egy halas tálat is csinálni, apró füstölt sprotnik, keménytojással és citromkarikákkal.
különféle sajtokból is lehet egy tálat készíteni.
a dekoratív tálkészítés nagyon fontos. minden kapható hozzá, szép színesek legyenek, szépek is, nemcsak finomak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!