Egy baráti összejövetelre hidegtálat szeretnék készíteni. Szerintetek miket csináljak?
Ami nálunk elmaradhatatlan: sonkatekercs (kétféle, tormás és sajtkrémes), kaszinótojás, minifasírt, franciasaláta, svéd gombasaláta.
Van egy könyvem ötlet hidegtálakhoz címen (a 100 legjobb sorozatból), szívesen elküldöm, ha gondolod.
baconbe tekert sült máj
sült dagadó hidegen vékonyra szeletelve
fasirt
fetával töltött paradicsom
francia saláta
kaszinó tojás
töpörtyü
disznó sajt
kolbász
Amit elöttem irtak ilyeneket szoktam én is csinálni.
+ még annyi,hogy mindig csinálok 1 gyümölcs tálat is . Nagyon sok ember szereti ,hús mellé a friss gyümölcsöt..
a klasszikusokkal nem lehet mellényúlni. hideg töltöttcsirke, stefaniavagdalt (tojással töltött egybefasírt)debreceni sertéskaraj.
mellé majonézes saláták, francia, krumpli, kukorica, fehérkáposzta-sérgarépával szintén majonézzel keverve.
friss saláták is mennek, sopszka saláta görögsaláta, mozzarellás paradicsomtál friss bazsalikommal megszórva.
sajttekercs, sonkás tojástekercs vajkrémes-csemegeuborkás töltelékkel. érdemes egy halas tálat is csinálni, apró füstölt sprotnik, keménytojással és citromkarikákkal.
különféle sajtokból is lehet egy tálat készíteni.
a dekoratív tálkészítés nagyon fontos. minden kapható hozzá, szép színesek legyenek, szépek is, nemcsak finomak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!