Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyire fáraszt le az egyél...

Mennyire fáraszt le az egyél még tukmálás amikor már semmit nem tudsz enni mert jól laktál?

Figyelt kérdés
Én ilyenkor legszívesebben megtömném mint a libát az ilyen embert. amikor már 4-5 ötször mondja 10 percen belül.. Értem ,hogy kedvesek akarnak lenni ,de mindenek van határa..
2012. dec. 26. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is utálom. Itt folyton ez van. Anyám folyton etetni akar, mintha valami hízó disznó lennék. Lehet, hogy keveset eszek az átlaghoz képest, de ha egyszer nem vagyok éhes, miért nem fogja fel??
2012. dec. 26. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Én egész karácsonykor rosszul voltam :)

Sajnos én se tudok sokat enni,de udvariasságból több fogást is ettem egymás után,meg éhgyomorra aminek a következménye piszok gyomorégés és hányinger lett nagyon szenvedtem.

Hál isten szenteste mostohaanyámnál volt mezym forte,másnap meg anyós adott no-spat aztán azok valamit segítettek.

2012. dec. 26. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon fáraszt. Tegnap már rosszul voltam a sok kajától, az meg idegesít, mikor 10x megkérdezik 1 percen belül, hogy eszek ilyen és olyan kaját.
2012. dec. 26. 19:17
 4/7 anonim válasza:

Én is tegnap estére már rosszul voltam a kajától.

Ma már vissza is fogtam magam, hiába kínáltak.

19/L

2012. dec. 26. 19:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerencsére semennyire, mert a szüleim nem kínálgatnak. Nem szokás, mindenki annyit eszik amennyit akar, így soha nem vagyunk betegek sem az ételtől. Viszont a dédim, mindig kínálgatott minket. Illedelmesen visszautasítottuk és kész.
2012. dec. 26. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

huuu de ismerős, engem is idegesít főleg vendégségbe amikor nagyim "eszel te rendesen te gyerek olyan sovány vagy" címmel eém tesz egy 8 fogásos menüt

10 percen belül vagy 20szor de egyél még, még meg se kóstoltad ezt meg azt, ez a kedvenced stb

nagyon idegesítő tud lenni... de én szépen udvariasan megköszönöm meg direkt lassan eszek és én fejezem be a legvégére és akkor mindenki látja h eszek és ha kínálgatnak akkor mindig mondom hogy áhh annyit ettem, hogy nem fé belém a süti, majd egy kicsit később de szorítok majd neki helyett

aztán fogy a süti más áltál, és amikor már jönnénk haza akkor mondom h ebből meg abból csomagolj egy pár szeletet mert nagyon finom volt(pedig a többiek ették meg) aztán ilyenkor boldog és elkönyveli magába hogy na"most ez a lány a házi kosztal jól lakott) aztán amit kaptunk másnap a fiúk befalják, én meg felhívom a nagyim hogy hogy van stb stb és még mindig dicsérem, hogy milyen fincsi volt a süti, aztán mindig mondja"örülök csillagom ha legközelebb jössz megint csinálok friss házi tojásból"

mindenki boldog-főle a nagyi, na meg a fiúk h mennyi süti volt, én meg normálisan de mégis udvariasan ettem (mert senki se tudja h igazából nem ettem) és happy end a vége, nincs sértődés, nincs vita

XDXD:):) (és nem is híztam 165/53/L:P)

Boldog Ünnepeket még BUÉK!

2012. dec. 26. 21:17
 7/7 bumbi02 ***** válasza:
Öö engem semennyire, mert általában én még 1 tányérral többet eszek annál, mint amennyit tukmálnának... Így ki van védve..:D
2012. dec. 27. 10:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!