Mennyire fáraszt le az egyél még tukmálás amikor már semmit nem tudsz enni mert jól laktál?
Én egész karácsonykor rosszul voltam :)
Sajnos én se tudok sokat enni,de udvariasságból több fogást is ettem egymás után,meg éhgyomorra aminek a következménye piszok gyomorégés és hányinger lett nagyon szenvedtem.
Hál isten szenteste mostohaanyámnál volt mezym forte,másnap meg anyós adott no-spat aztán azok valamit segítettek.
Én is tegnap estére már rosszul voltam a kajától.
Ma már vissza is fogtam magam, hiába kínáltak.
19/L
huuu de ismerős, engem is idegesít főleg vendégségbe amikor nagyim "eszel te rendesen te gyerek olyan sovány vagy" címmel eém tesz egy 8 fogásos menüt
10 percen belül vagy 20szor de egyél még, még meg se kóstoltad ezt meg azt, ez a kedvenced stb
nagyon idegesítő tud lenni... de én szépen udvariasan megköszönöm meg direkt lassan eszek és én fejezem be a legvégére és akkor mindenki látja h eszek és ha kínálgatnak akkor mindig mondom hogy áhh annyit ettem, hogy nem fé belém a süti, majd egy kicsit később de szorítok majd neki helyett
aztán fogy a süti más áltál, és amikor már jönnénk haza akkor mondom h ebből meg abból csomagolj egy pár szeletet mert nagyon finom volt(pedig a többiek ették meg) aztán ilyenkor boldog és elkönyveli magába hogy na"most ez a lány a házi kosztal jól lakott) aztán amit kaptunk másnap a fiúk befalják, én meg felhívom a nagyim hogy hogy van stb stb és még mindig dicsérem, hogy milyen fincsi volt a süti, aztán mindig mondja"örülök csillagom ha legközelebb jössz megint csinálok friss házi tojásból"
mindenki boldog-főle a nagyi, na meg a fiúk h mennyi süti volt, én meg normálisan de mégis udvariasan ettem (mert senki se tudja h igazából nem ettem) és happy end a vége, nincs sértődés, nincs vita
XDXD:):) (és nem is híztam 165/53/L:P)
Boldog Ünnepeket még BUÉK!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!