Ha nem tűzdelem össze akkor nem lesz baj?
Figyelt kérdés
baconbe tekert csirkemájat fogok ma sütni, (először) és mintha régebben valahol azt olvastam volna, hogy fogpiszkálóval össze kell tűzdelni, de olyan fogpiszkálóval, amit már előző naptól vízben áztatunk, hogy nehogy felgyúljon a sütőben. én viszont ezt nem tettem meg, szét fog nyílni?2012. dec. 21. 14:04
1/2 anonim válasza:
nem kell csak szorosan tekerd fel..
2/2 anonim válasza:
Szorosan tekerd be és ahol a szalonna vége van az legyen legalul. Tehát az legyen az alja. Időközben összesül/megsül és akkor nem fog szétnyílni.
De ha otthon van pici hústűd akkor azzal is össze lehet őket tűzni.
Mi is néha fogpiszkálóval szoktuk összetűzni őket, de sohasem áztatjuk őket vízbe, így sem fog meggyulladni.
Nekünk sem gyulladt még meg soha.
De ha biztosabbra akarsz menni akkor olyan 10-20 vagy 30 percre áztasd be, nem muszáj 1 napig vízbe áztatni. Nem kell neki olyan sok idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!