Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért áll össze a tarhonyha...

Miért áll össze a tarhonyha másnapra?

Figyelt kérdés
Amikor elkészül akkor szép gurulos. Másnap már össze áll .
2012. dec. 12. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Összeáll, de ha megkevered, akkor megint gurul:)

Beszívja az utolsó csepp nedvességet, és a hideg zsiradék is összetartja.Csak így gondolom.

2012. dec. 12. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Amikor megfőzted és hűlni kezd, párszor keverd meg villával, másnap is átkevered és nem fog összeállni.
2012. dec. 12. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

melegítsd meg és egyből gurul.

Egy jó tanács:ha megpirítod előtte egy kis zsírban, akkor másnap sem fog ragadni.

2012. dec. 12. 17:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki megpirítja zsírban, úgy kezdi főzni.(mifelénk legalábbis) de így is öszeállhat a maradék. valóban semmi egyebet nem kell tenni, mint villával fellazítani, esetleg egy kanál plusz zsiradék melegítéskor, és ugyanolyan gurolós lesz, mint tegnap volt.
2012. dec. 12. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 doboszoli ***** válasza:
Mit szeretnél megtudni?D)
2012. dec. 12. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!