Miért áll össze a tarhonyha másnapra?
Figyelt kérdés
Amikor elkészül akkor szép gurulos. Másnap már össze áll .2012. dec. 12. 13:19
1/5 anonim válasza:
Összeáll, de ha megkevered, akkor megint gurul:)
Beszívja az utolsó csepp nedvességet, és a hideg zsiradék is összetartja.Csak így gondolom.
2/5 anonim válasza:
Amikor megfőzted és hűlni kezd, párszor keverd meg villával, másnap is átkevered és nem fog összeállni.
3/5 anonim válasza:
melegítsd meg és egyből gurul.
Egy jó tanács:ha megpirítod előtte egy kis zsírban, akkor másnap sem fog ragadni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem mindenki megpirítja zsírban, úgy kezdi főzni.(mifelénk legalábbis) de így is öszeállhat a maradék. valóban semmi egyebet nem kell tenni, mint villával fellazítani, esetleg egy kanál plusz zsiradék melegítéskor, és ugyanolyan gurolós lesz, mint tegnap volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!