Miért van az, hogy a babgulyás másnapra besózódik?
Figyelt kérdés
Tegnap pont jó volt nem volt sós és nem volt sótlan... de ha már esszük másnap mindig sós lesz és szó szerint marja a torkon. finomnak így is finom, csak jobb lenne kevesebb sóval. Mitől lehet?2012. szept. 30. 11:22
1/3 anonim válasza:
Van benne füstölt hús? Mert az, ha nem áztattad ki, tud ilyet csinálni.
2/3 anonim válasza:
Valóban, ha füstölt hús volt benne, abból továbbra is kioldódik a só, így termésszetesen sósabbnak érezzük.
egy-két mokkacukor, vagy ennek megfeleő kiskanálnyi cukor sokat javít a helyzeten. nem lesz édes, nem kell aggódni emiatt!
3/3 A kérdező kommentje:
Igen van benne füstölt oldalas, de előtte nem csak beáztatva lett, hanem külön vízben főztem meg és úgy raktam át a babhoz....mindig külön főzöm meg pont azért h ne legyen nagyon sós. De hát így is az lett. legközelebb kiveszem belőle és külön tálalom hozzá. A cukros dolgot meg kipróbálom :)
2012. szept. 30. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!