Tudtok olyan egyszerű pogácsa recepteket ami másnapra is puha marad? Omlós pogácsa az kemény marad, vagy csak nekem! XD
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 08:45
1/1 anonim válasza:
Ez nekem másnap is omlós marad.
10 dkg. füstölt szalonna / ki is hagyható/
2 tojás / 1 a kenéshez/
20 dkg. zsír
40 dkg. liszt
1 cs. sütőpor
só ízlés szerint
kevés bors
kevés tejföl Összekevered a hozzávalókat, ujjnyi vastagságúra kinyújtod,megkened tojással. 180 fokos sütőben, 20-25 perc alatt készre sütöd. Ebből szoktam sós rudakat is csinálni, de akkor teszek a tetejére vagy köménymagot, vagy szezám magot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!