Ballagási tarisznyába pogácsa? - SÜRGŐS
Figyelt kérdés
Milyen alapanyagokat használjak olyan pogácsához ami jó kemény lesz nem romlik meg nem porlad szét és mennyit tegyek bele kb 40-50 darabhoz..2012. ápr. 28. 20:48
1/5 anonim válasza:
1- 1/2 kg liszt, 6-7 tojás, egy késhegynyi szódabikarbóna, só, kevés víz. Gyúrd össze, szaggasd ki, tedd parázsba, ha megsült, fújd le róla a hamut, és kész.
2/5 A kérdező kommentje:
sütőbe is jó lesz ?? :) panel 3.emeleten nem nagyon tudok parázst teremteni :) köszi a választ :)
2012. ápr. 28. 21:04
3/5 anonim válasza:
Persze, de a hamuban sült az igazi. Azt kapták hajdanán a vándorlegények.
4/5 anonim válasza:
liszt, só víz, bele nem kell tojás csak a tetejére, hogy színe is legyen.
fél kiló lisztből, egy ek. sóval, annyi vízzel, hogy gyúrható legyen.
pl kindertojás műa. belsejével szépen ki lehet szaggatni.
szinte csak szárítani ekll, mint a sógyurmát.
az biztos, hogy nem lehet megenni, (nem finom) de nem is az a célja.
fél kiló lisztből 50-60 db lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!