Ha ma gyúrom meg a pogácsa tésztáját, de csak holnap sütöm ki, az baj?
Figyelt kérdés
Élesztős tésztáról van szó.2012. febr. 15. 14:48
1/2 anonim válasza:
Nem baj. miután összegyúrtad, csomagold folpackba (hogy ki ne száradjon a tészta), és tedd hűtőbe, ott éjszaka szépen meg fog kelni. Semmi baja nem lesz, sőt, általában jót tesz neki az éjszakázás.
2/2 anonim válasza:
A pogácsatésztát nyugodtan meggyúrhatod előző nap.hűtőben
jól bírja, másnap nyújtható, süthető.szerintem még finomabb is így pihentetve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!