Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajtos pogácsa esetében...

Sajtos pogácsa esetében például, hogyan kell a tésztáját pohárral "kivágni"?

Figyelt kérdés
Mármint tudom, h hogy kell, csak mindig úgy rakad bele a tészta a pohár "szájába" és ki kell piszkálnom..Megszokták vizezni, vagy lisztezni a poharat is?
2010. ápr. 8. 13:37
 1/4 A kérdező kommentje:
rakad = ragad
2010. ápr. 8. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell lisztezni!
2010. ápr. 8. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Ok:D Gondoltam..csak akkor annyira nem volt türelmem lisztezni h inkább felvágtam csikokba.
2010. ápr. 8. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
szia! nem kell azzal vacakolni!Odaborítasz egy kupac lisztet a tészta mellé és abba mártogatod a poharat.
2010. ápr. 8. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!