Pogácsa receptet írnátok, ami másnapra is puha marad?
Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 10:28
1/1 anonim válasza:
25-25 dkg túró, liszt, margarin + 1 kis só, +1 tojás (elhagyható) összegyúrni...utána pihentetés, hajtogatás, ezt 3* ismételni
1 cm-esre nyújtani, majd 2-3 cm- átmérőjűre szaggatni...tetejét tojással v tejjel megkenni, rá kömény vagy sajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!