Melyik a logikusabb? Munka után rögtön főzni vagy kicsit később másnapra előre?
Édesanyámmal összevesztünk a kérdésen. Mire hazaér a munkából 2 óra után kezd el főzni, így ebéd 4-5 óra körül van. Azt tanácsoltam neki, hogy inkább kezdjen el 4-5 körül főzni másnapra előre, mert neki sem kell kapkodnia, de a család is tudna emberi időben ebédelni. Erre azt mondta, hogy egy olyan embert nem ismer aki ezt csinálja és hogy ez kivitelezhetetlen, baromság.
Szerintetek?
Szerintem pedig ez az ő dolga. Nektek sem lesz bajotok attól, ha 4-5 körül esztek. Egyébként pedig miért nem segít a család a főzésben? Zöldségtisztítást, darabolást, a hús előkészítését, esetleg elősütését ti is megcsinálhatnátok, mielőtt anyuka hazaér, és akkor neki már csak össze kéne dobni a hozzávalókat, és hamarabb lenne ebéd.
Szóval szerintem ezen nem érdemes veszekedni.
Szerintem is jól gondolod, ha másnapra főzne, neki is kényelmesebb lenne. nem kellene kapkodnia.együtt is ebédelhetnétek, amikor hazaér, utána pihizne egy kicsit
és utána közösen nekiálnátok a másnapi ebédnek.
ez egy teljesen járható út, másoknál is bevált már:))
remélem meg tudod győzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!