Az éttermi húsleves milyen összetevőkből és hogyan készül? Marhahúsból, esetleg csirkéből? Arányokat is írnátok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 22:32
11/16 anonim válasza:
Szerintem az első két válaszoló is korrekt választ adott! Az, hogy te nem tudod használni az a te bajod. Ha lehetne pontozni a kérdezőt is, te már biztos 0%-nál járnál.
12/16 A kérdező kommentje:
Sosem hajtottam a pontozásra de a te válaszod tényleg nem ér semmit, mert nem a kérdésre válaszoltál, hanem a véleményedet mondtad el, amire viszont nem vagyok kíváncsi.
2009. aug. 23. 19:14
13/16 anonim válasza:
Szerintem is finomabb az éttermi leves (meg a menzás is), mint az otthoni. Ők totál csontból készítik, nincs is rajta egy falat hús, és szerintem van köztük csirkecsont meg disznócsont, amikről a húst más ételekhez használják, és nem őrölt borsot, hanem egészet használnak.
Egyébként számomra is rejtély, de ennyit sikerül beazonosítanom.
14/16 A kérdező kommentje:
Hát igen köszi szépen. Én is egész borsot használok mindíg és lestyánt is teszek bele a végén. És ami most még bevállt hogy a levesből kiveszek külön lét és abban főzöm ki a tésztát. És így még finomabb. Próbáld ki.
2010. jan. 4. 14:48
16/16 A kérdező kommentje:
Majd írd meg, hogy milyen lett? Lassan főzni sok csontos husi és én a sárgarépából kevesebbet teszek mert nekem túl édes az íze. Sok sikert
2010. jan. 4. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!