Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A mézeskalács mázát a sütés...

A mézeskalács mázát a sütés előtt kel rárakni vagy utána?

Figyelt kérdés

#mézeskalácsmáz
2012. dec. 17. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Utána.
2012. dec. 17. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi előtte szoktuk,de mindkét módon jó,csak annyi hogy ha mást is eszel(mazsola,dió)jobb egyszerre az elején.
2012. dec. 17. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!