Sosem sikerül a zselatinom. Mit rontok el?
Figyelt kérdés
dr.oetker instant zselatint próbáltam. kis vízben feloldom, majd 3 decire higítom. felteszem tűzre, addig melegítem míg ha beleérintem az ujjam már jó meleg, de még nem forró/forr. ezután néha kevergetve kihűtöm. de sose szilárdul meg. beleöntöttem ilyen felvert tojásos-cukros krémbe, azt se szilárdította meg. már többször próbáltam, sose jó. köszi a segítséget!2009. aug. 22. 17:42
1/6 anonim válasza:
Addig kell melegiteni, amig el akar kezdeni forrni, az nem elég, hogy az ujjaddal melegnek nem érzed - ha elég meleg, akkor nem birsz belenyulni.
2/6 igabcsy válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Forrásig kell hevíteni, de nem szabad forralni.
Csak ennyi a titok!!
3/6 anonim válasza:
Pontosan kell követni a használati útmutatót, abban tuti benne van hogy forralni kell.
4/6 A kérdező kommentje:
annyi, hogy melegítsük fel, de ne forraljuk.
2009. aug. 22. 19:28
5/6 anonim válasza:
Hoppá! Tényleg nincs rajta hogy forralni kell. Csináld inkább Horváth Rozi-féle zselatinnal. az tényleg jó.
6/6 anonim válasza:
Én mindíg 2dl-re higítom, nem 3-ra, így besűríti a krémeket. És tilos forralni!
maszatka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!