Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikor fog megkeményedni a...

Mikor fog megkeményedni a birsalmasajt?

Figyelt kérdés

Egy hónappal ezelőtt főztem birsalmasajtot egy tipikus recept szerint, majd bögrékbe öntöttem, fóliával lefedtem és az ablakhoz tettem, hogy száradjon. Kb. egy hét múlva a teteje elkezdett penészedni, ezért lekapartam a tetejét majd a hűtőszekrénybe raktam. Ezek után többé nem penészedett, viszont a massza még mindig nem kemény, inkább olyan lekváros.


Az lenne a kérdésem, hogy mikor fog ez megkeményedni? Esetleg rakjam a sütőbe és pár óráig szárítsam ott?



2012. dec. 15. 21:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem főzted elég sűrűre, azért nem keményedik meg.

Tedd be a sütőbe pár órára, de csak alacsony fokozatra.

2012. dec. 16. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Az volt a baj, hogy lefedted, a birsalmasajtot nem szabad lefedni, szárítani kell pár napot.
2012. dec. 16. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!