Mikor fog megkeményedni a birsalmasajt?
Figyelt kérdés
Egy hónappal ezelőtt főztem birsalmasajtot egy tipikus recept szerint, majd bögrékbe öntöttem, fóliával lefedtem és az ablakhoz tettem, hogy száradjon. Kb. egy hét múlva a teteje elkezdett penészedni, ezért lekapartam a tetejét majd a hűtőszekrénybe raktam. Ezek után többé nem penészedett, viszont a massza még mindig nem kemény, inkább olyan lekváros.
Az lenne a kérdésem, hogy mikor fog ez megkeményedni? Esetleg rakjam a sütőbe és pár óráig szárítsam ott?
2012. dec. 15. 21:06
1/2 anonim válasza:
Nem főzted elég sűrűre, azért nem keményedik meg.
Tedd be a sütőbe pár órára, de csak alacsony fokozatra.
2/2 anonim válasza:
Az volt a baj, hogy lefedted, a birsalmasajtot nem szabad lefedni, szárítani kell pár napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!