Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy lehetne felgyorsítani a...

Hogy lehetne felgyorsítani a birsalmasajt száradását?

Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 18:22
 1/4 anonim válasza:

Szia!


Én radiátorra szoktam tenni, esetleg ha sütök akkor a még meleg sütőbe (nem sütöm). Sajnos valóban lassan szárad, tedd levegőre és konyharuhával takard le. (Fóliával nem szabad, mert befülled és tönkremegy.) Ha a tetejét már elég keménynek érzed, akkor nagyon óvatosan fordítsd meg. Most a napokra jó időt mondanak, próbáld meg a napom is, csak vigyázz a bogarakra!

2012. okt. 18. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Tedd a hűtőre, a szellőzőrácsra, mindig meleg levegő kering ott.
2012. okt. 18. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha már valamennyire szilárd, akkor vágd kisebb darabokra, és rácsra téve haszd szabadon, hogy minden oldalról érje a levegö.
2012. okt. 19. 08:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

A legegyszerubb es legkimeletesebb modja, ha gyumolcsaszalo gepet hasznalsz.

Egeszen jokat lehet olcson talalni barmelyik hidetooldalon.

2013. dec. 19. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!