Hogy lehetne felgyorsítani a birsalmasajt száradását?
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 18:22
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én radiátorra szoktam tenni, esetleg ha sütök akkor a még meleg sütőbe (nem sütöm). Sajnos valóban lassan szárad, tedd levegőre és konyharuhával takard le. (Fóliával nem szabad, mert befülled és tönkremegy.) Ha a tetejét már elég keménynek érzed, akkor nagyon óvatosan fordítsd meg. Most a napokra jó időt mondanak, próbáld meg a napom is, csak vigyázz a bogarakra!
2/4 anonim válasza:
Tedd a hűtőre, a szellőzőrácsra, mindig meleg levegő kering ott.
3/4 anonim válasza:
Ha már valamennyire szilárd, akkor vágd kisebb darabokra, és rácsra téve haszd szabadon, hogy minden oldalról érje a levegö.
4/4 anonim válasza:
A legegyszerubb es legkimeletesebb modja, ha gyumolcsaszalo gepet hasznalsz.
Egeszen jokat lehet olcson talalni barmelyik hidetooldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!