Birsalmasajt készítése mézzel?
Figyelt kérdés
A cukrot nem szeretem, és inkább mézzel készíteném, 1 kg birshez mennyi méz kell minimálisan, hogy ne legyen nagyon édes, de még kellemes íze legyen?2010. szept. 27. 14:02
1/2 anonim 



válasza:





A CUKOR TARTÓSÍTJA!!
Hozzávalók kb. 3 kg birsalmához
1 egész citrom leve
10 dkg mogyoró – ugyanennyi megvágott dió, körülbelül 10-15 darab felezett dióbél
3-4 evőkanál cukor
kb. 15 dkg méz
2/2 anonim 



válasza:





A MÉZE NEM SZABAD FORRÓN hozzáadni, csak amikor már kb 60°-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!