Meddig áll el a birsalmasajt?
Figyelt kérdés
Amit én készítek házilag, tartósítószer nélkül.2011. okt. 9. 11:49
1/3 anonim válasza:
Nekünk még soha nem lett annyi,hogy lett volna ideje megromlani.De tényleg:Én egy hónapja megcsináltam,minden héten megfordítom és papírtörlővel letörlöm róla a felesleges nedvességet.Most kezdtük el enni,egyelőre semmi baja.Karácsonyig biztos el fog fogyni,ha nem,össze szoktam vagdosni,csokiba mártom és kész a szaloncukor.Vagy püspökkenyérbe is mehet.Inkább megszárad,eddig még nem penészedett meg egyszer se,de olyan már volt,hogy egyet fent felejtettem a szekrény tetején,a tavaszi nagytakarításkor találtam meg,olyan volt,mint a beton.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
gasztroajándékokat fogok karácsonyra adni a családnak, ezért kérdeztem
nagy mennyiség készült, biztos kibírja addig, alig várom hogy tesztelhessem
2011. okt. 9. 20:21
3/3 anonim válasza:
Nekem volt egy darab, ami véletlen elkeveredett, és három év múlva ettük meg - akkor sem volt semmi baja, csak igen száraz lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!