Túró, vaníliás cukor, tej, tejföl, zselatin fix, porcukor, citrom, ezekből a hozzávalókból kellene tortába túrókrémet csinálnom, hogyan? SOS!
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 17:41
1/3 anonim válasza:
A túrót keverd ki a cukrokkal, tedd hozzá a citromlevet és csak annyi tejfölt, hogy kenhető legyen, de ne folyékony.
A zselatin fix nem jó a krémekben, gumi ízű lesz tőle.
2/3 anonim válasza:
Én még életemben nem tapasztaltam ezt a gumiízt a zselatintól.
Itt egy jó kis recept, le van írva a krém készítése.
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszolók!
Köszönöm a segítséget, végül is már megcsináltam zselatin nélkül, mivel szorított az idő, finom és jól kenhető lett!
2012. dec. 15. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!