Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A vanília aromát mikor mibe...

A vanília aromát mikor mibe tegyem? A második réteg krémbe már nem kell zselatin?

Figyelt kérdés
[link]
2012. okt. 12. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:
A krémet (tejszínhabot) egyszerre készítik el, tehát az egészben benne van a zselatin. Csak először a felét kenik a piskótára, aztán rákerül egy kis csoki, majd a tejszínhab második része. Benne van az egészben a zselatin. Sajnos video nem a legjobb minőségű... de ha keresgélsz a NET-en, találsz a receptre vonatkozóan esetleg más leírást, vagy videot is.
2012. okt. 12. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
előző vagyok: a vanília a tejszínhab felverésének a végén kerül természetesen a tejszínhabba.
2012. okt. 12. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!