Túró Rudi tortánál a krémet hogyan fixáljam zselatinnal?
Figyelt kérdés
a receptben nem írják pontosan....:(
és az létezik, hogy csak 1 gramm zselatin kell?
2012. okt. 1. 17:22
1/3 anonim válasza:
az 1 gramm nagyon kevés,, konyhai mérlegen nem is mérhető, hacsak nem digitális. én egy csapott evőkanállal szoktam beletenni.
2/3 A kérdező kommentje:
a másik kérdésben tud valaki segíteni?
2012. okt. 1. 20:46
3/3 anonim válasza:
Én is egy evőkanállal tennék bele, és folyadékban feloldva egyenest a kész krémbe.Pontosabban egy fél bögrényi tejben vagy vízben keverd el a zselatint és forró vízbe állítsd a bögrét addig amíg a zselatin feloldódik(vagy óvatosan mikrózd) Ezt keverd a kész krémbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!