Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túró Rudi tortánál a krémet...

Túró Rudi tortánál a krémet hogyan fixáljam zselatinnal?

Figyelt kérdés

[link]


a receptben nem írják pontosan....:(


és az létezik, hogy csak 1 gramm zselatin kell?



2012. okt. 1. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
az 1 gramm nagyon kevés,, konyhai mérlegen nem is mérhető, hacsak nem digitális. én egy csapott evőkanállal szoktam beletenni.
2012. okt. 1. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
a másik kérdésben tud valaki segíteni?
2012. okt. 1. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is egy evőkanállal tennék bele, és folyadékban feloldva egyenest a kész krémbe.Pontosabban egy fél bögrényi tejben vagy vízben keverd el a zselatint és forró vízbe állítsd a bögrét addig amíg a zselatin feloldódik(vagy óvatosan mikrózd) Ezt keverd a kész krémbe.
2012. okt. 4. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!