Szerintetek meg lehet úgy csinálni a Mirinda szelet krémjét, hogy vaj helyett zselatinnal és tejszínnel keverem a túrót?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy túró, zselatin, tejszín, tejföl, porcukor és citromhéj.2010. jún. 21. 07:05
1/6 anonim válasza:
miért ne lehetne?
picit másabb ize lesz,de rossz nem lehet
4/6 A kérdező kommentje:
Pudinggal pontosan hogy?
2010. jún. 21. 08:24
5/6 anonim válasza:
Szerintem a tejszínnek nem biztos hogy jót tesz a meleg zselé... Persze csak egy tipp. :D Én ettől félnék.
6/6 A kérdező kommentje:
Azóta megcsináltam, és sokkal finomabb lett, mint vajasan! :) A zselés vizet kihűtöttem, és úgy öntöttem a masszához, a tejszínt pedig a legeslegvégén, így nem vesztek össze! :)
2010. jún. 24. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!