Iskolai "karácsonyi ebédre" ötletek?
Figyelt kérdés
A gyerekem nemzetközi iskolába jár, igy van pl muszlim osztálytársa is. Karácsonyi ebédet rendeznek, amire "rendes" ételt kell vinni. Valami ötlet? Olyan kell, amit előző nap elkeszithetek es hidegen is finom, mert melegítésre nincs lehetőség.2012. dec. 12. 07:36
52/61 anonim válasza:
Gyakorlatilag ugyanaz amit én is írtam, csak nem golyókra, hanem stefániának, hogy szeletben lehessen tálalni.
53/61 Csivibaba válasza:
Amit én írtam, az sajtos. Egyébként a stefániás megoldásról jutott eszembe...
54/61 Csivibaba válasza:
Egyébként van baromfi virsli!!!
55/61 Csivibaba válasza:
Elolvastam a kommenteket és a válaszaidat...
Szóval. Van baromfi virsli. AH-ban Lidl-ben is lehet kapni, és ezek olcsó boltok. A Lidl-ben még olcsóbb, mint az AH-ban.
Csirkecombot is lehet kapni a Lidl-ben, minden héten lehet kapni (heti bevásárlásnál mindig volt).
Fehérrépát pedig tudsz venni a török boltokban, ahol zöldséget is árulnak. Viszont ez nem volt mindig.
Mákot nem találtunk még.
Ja... és érdemes körülnézni az orosz boltokban is. Illetve van már kint magyar bolt is, nézz utána a neten, hátha a közeledben van.
56/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm Csivibaba, majd akkor jobban megnézem, mert en nem láttam sehol eddig.
2012. dec. 12. 12:33
57/61 Csivibaba válasza:
Nincs mit!
A virslit befőttes üvegben árulják az AH-ban is meg a Lidl-ben is. A csirke pedig előre van csomagolva, és a hűtőkben találod ;-)
58/61 anonim válasza:
leveles tészta spenóttal töltve?
59/61 anonim válasza:
Nincs húsdarálód, mert ha van, akkor nem gond, hogy daráltat nem kapni, bár a kiválasztott húst nálunk bármelyik hentes ledarálja ha kérem.
60/61 A kérdező kommentje:
Husdaralom az nincs. Spenót... Hat azt az en gyerekem ki nem állhatja - megértem, mert en sem....
2012. dec. 12. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!