Igaz még 1 hónap! De már a karácsonyi menün jár az eszem, hogy mit készítsek! Esetleg tippek, ötletek, receptek?
Stefánia(hosszúfasírt),Karaj kolbival töltve.,SAjtal-gombával töltött rántott szelet,Kukoricasali,Burgonyasali majonézes(tojással,hagymával)Egész csike májtöltelékkel.
Beigli,Püspökkenyér,Pogi.
második, nem csak te vagy ebben a helyzetben...
amúgy nálunk a karácsonyi rétesem lesz: töltelék darált háztartási keksz, kis méz, tej, aszalt áfonya, dió, narancshéjreszelék, citromhéjreszelék....
csinálok tojáslikőrt
meg valószínűleg valami halat sütök + húst + zöldségköret
1.vagyok.Sajnálom én is azokat akinek nem telik sokra.
Mondjuk én megbecsülöm a kicsit is.(Nem feltétlen fogok mindent én sem megsütni,meg szerencsére az anyoséknál szoktunk enni és amugy is ketten vagyunk nekünk nem kell nagy hajcihő.)Ezt csak példának irtam h miket szoktunk enni.
Én is elszörnyülködök amikor látom h valakinek még fára sem telik,meg az ünnepi kaja kb.paprikáskrumpli.Elég szomorú hogy ez így van.Azoknak a szülöknek sem lehet künnyü akik nem tudnak enni akár egy csokit a gyerekeknek.Szemét egy világ van.Nem is értem azokat akiknek van étel az asztalon és van fedél a fejük felett mért siránkoznak.Én mindig ezekre gondolok ha kicsit nehezebb időszak van.Mindig meg kell látni a jót is és akkor észreveszi az ember h nincs is olyan rossz helyzetben mint sok más ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!