Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Iskolai "karácsonyi ebédre"...

Iskolai "karácsonyi ebédre" ötletek?

Figyelt kérdés
A gyerekem nemzetközi iskolába jár, igy van pl muszlim osztálytársa is. Karácsonyi ebédet rendeznek, amire "rendes" ételt kell vinni. Valami ötlet? Olyan kell, amit előző nap elkeszithetek es hidegen is finom, mert melegítésre nincs lehetőség.
2012. dec. 12. 07:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
44%
A gomba valóban nem túl jó, mert sokan nem szeretik, és nem is túl biztonságos szerintem.
2012. dec. 12. 09:50
 42/61 A kérdező kommentje:
De itt nincs. Csirkebol csirkemell file van, talán havonta ha látok alsó combot es kész, ennyi. Felvágott nagyon kevés van, ami kapható az sertés, vagy szeletlt májkrém. A saját gyerekemnek se nagyon tudok "normalis" szendvicset készíteni a suliba ezekből....
2012. dec. 12. 09:52
 43/61 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy nálatok is így van, én csak a tapasztalataim alapján mondtam, hogy sokan nem eszik meg. :)

Mákos guba?

2012. dec. 12. 09:53
 44/61 anonim ***** válasza:
Vagy a lángos? Bár melegen fogyasztva finomabb, hidegen is megállja a helyét. :)
2012. dec. 12. 09:55
 45/61 A kérdező kommentje:
Ja, ha volna mák..... Múltkor diót találtam. 45 grammos csomag, tisztított, de nem darált, 1,85 euro..... Gondoltam akkor inkább ki hagyom a diós tésztát.....
2012. dec. 12. 09:58
 46/61 anonim ***** válasza:
Nincs több ötletem. Kb. az összes kategóriát ami lehetséges végig jártuk itt a válaszolókkal... :/
2012. dec. 12. 10:01
 47/61 anonim ***** válasza:

Többen is visznek ételt. Nem feltétlenűl kell husosat vinned szerintem.

Vehetsz jóminőségű sajtokat, amit felkockázól és szőlőszemet szúrsz a kockákra fogpiszkálóval.

Töltött tojás.

Csinálhatsz szószokat/mártogatósokat és viszel be hozzá nachost.

Répafasírt.

Sült sajtos rízsgolyók.

2012. dec. 12. 10:03
 48/61 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Nekem minden válasz hasznos volt:)
2012. dec. 12. 10:04
 49/61 anonim ***** válasza:
Majd azért írd meg, hogy végül mi lett belőle!
2012. dec. 12. 10:05
 50/61 anonim ***** válasza:
46%

Főtt rizsből készíts stefániát:

a rizst megfőzöd (vagy párolod) sóval, borssal, zúzott fokhagymával, nyers tojással, zsemlemorzsával összegyúrod.

Az ebből formázott kis disznót belerakod a zsírozott (olajozott) tepsibe, végigrakod főtt tojással, majd a tetejére is a meggyúrt rizs.

Másnap a suliban fel tudjátok szelni. Ehhez jöhet a zöld-sali!

2012. dec. 12. 10:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!