Iskolai "karácsonyi ebédre" ötletek?
Figyelt kérdés
A gyerekem nemzetközi iskolába jár, igy van pl muszlim osztálytársa is. Karácsonyi ebédet rendeznek, amire "rendes" ételt kell vinni. Valami ötlet? Olyan kell, amit előző nap elkeszithetek es hidegen is finom, mert melegítésre nincs lehetőség.2012. dec. 12. 07:36
11/61 anonim válasza:
A rántott gomba szerintem nem finom már másnap. :(
12/61 anonim válasza:
Fasírtot nem csak sertés darálthúsból lehet csinálni, lehet pulykából is. Mi is abból szoktuk elkészíteni, mert mi sem eszünk sertéshúst.
13/61 A kérdező kommentje:
Ok, de itt nincs darált húsból csak sertés meg marha. Az egyiket a muszlim nem eszi, a másikat meg a hindu, úgyhogy kicsit meg vagyok lőve....
2012. dec. 12. 08:57
14/61 anonim válasza:
Rántott csirke, baromfi fasírt görög salátával, az öntetet külön edényben el lehet vinni és ebédkor ráönteni a salátára.
15/61 A kérdező kommentje:
Egyebkent a leveles tésztás ötlet nagyon tetszik. Láttam is croissant lapot az üzletben. Virsli helyett valami más töltelék ötlet?
2012. dec. 12. 08:59
16/61 A kérdező kommentje:
Nem tudok darált baromfihúst keríteni.
2012. dec. 12. 09:00
17/61 anonim válasza:
Melyik országról van szó?
"Itt nincs baromfi virsli"
18/61 anonim válasza:
Ha megmondod, melyik országról van szó, akkor talán könnyebben tudunk segíteni...
19/61 anonim válasza:
"Nem tudok darált baromfihúst keríteni."
Melyik országról van szó?
20/61 anonim válasza:
Virsli helyett tegyél a tésztára bacont. Feltekered a baconös tésztát, megkened tojássárgájával, megszórod szezámmaggal, be a sütőbe és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!