Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tarját és pecsenyét mennyi...

Tarját és pecsenyét mennyi ideig kell sütni?

Figyelt kérdés
Tepsiben van a sütőben lealufóliázva 250 fokon.
2012. nov. 29. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Amíg fel nem puhul!


Attól függ, milyen idősen, hány kilósan vágták le a sertést, mivel etették életében, hogyan, mikor vágták le, hogyan szeletelték, lazították, pácolták, miben, meddig, mekkora darabokra van vágva.... hagy ne soroljam tovább.


Időnként meg kell nézni, ha jó, akkor hagyd abba a sütést.

Ennyire egyszerű képlet.

2012. nov. 29. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első jól írja. De önts alá egy pohár vizet, mert akkor nem szárad ki.
2012. nov. 29. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

kb 1 óra után megnézheted, de tényleg kell alá egy kis víz. fordítsd meg, fólázd vissza, aztán úgy 20-25 perc múlva megint megnézheted.ha már villapuha, akkor fólia nélkül rá lehet egy kicsit pirítani.

de ne süsd végig 250 fokon, kb 180-200 elég neki, majd a pirításnál nyomd fel egy kicsit.

2012. nov. 29. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 doboszoli ***** válasza:
100%
Mindenkivel egyetértek. Nem meghatározható "telefonon".
2012. nov. 29. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a jól bevált tarjasütés a következő: kicsi olaj, víz, letakarva 45 perc sütés, majd leveszem róla a fóliát és további 20 perc alatt szépen megpirítom a tetejét.
2012. nov. 29. 22:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Na kész lett!!! Fini lett nagyon! Viszont több mint 2 óráig sütöttem. és 250 fokon. Elektromos a sütő egyébként. Nem tudom mi tartott ennyi ideig a husinak :)

Köszi a válaszokat! Ment a pont!

2012. nov. 29. 22:39

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!