Tarját és pecsenyét mennyi ideig kell sütni?
Amíg fel nem puhul!
Attól függ, milyen idősen, hány kilósan vágták le a sertést, mivel etették életében, hogyan, mikor vágták le, hogyan szeletelték, lazították, pácolták, miben, meddig, mekkora darabokra van vágva.... hagy ne soroljam tovább.
Időnként meg kell nézni, ha jó, akkor hagyd abba a sütést.
Ennyire egyszerű képlet.
kb 1 óra után megnézheted, de tényleg kell alá egy kis víz. fordítsd meg, fólázd vissza, aztán úgy 20-25 perc múlva megint megnézheted.ha már villapuha, akkor fólia nélkül rá lehet egy kicsit pirítani.
de ne süsd végig 250 fokon, kb 180-200 elég neki, majd a pirításnál nyomd fel egy kicsit.
Na kész lett!!! Fini lett nagyon! Viszont több mint 2 óráig sütöttem. és 250 fokon. Elektromos a sütő egyébként. Nem tudom mi tartott ennyi ideig a husinak :)
Köszi a válaszokat! Ment a pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!