Csokiba mártott epret szeretnék csinálni, a receptem meg is van hozzá, de ahhoz adjatok tippet, hogy hogy tudom elkerülni azt, hogy ne ragadjon oda a papírhoz a csoki miután belemártottam az epret?
Figyelt kérdés
Amikor belemártottam az epret a csokiba utána a recept azt írja, hogy tegyem zsírpapírra őket száradásig, majd a hűtőbe. De én attól félek, hogy az összes csoki le fog folyni az eperről illetve hogy az alja hozzáragad a papírhoz.2012. nov. 28. 18:50
1/6 tetro válasza:
sűrű csokit csinálj, és mikor kezd kihűlni, akkor mártsd bele
2/6 anonim válasza:
Gőz fölött olvaszd meg a csokit, és mire belemártogatod az epreket már nagyon gyorsan keményedni fog, így lefolyni sem fog.
3/6 doboszoli válasza:
Még nem csináltam, de :
-a csokit sűrűre főzném, ahogy előttem mondták
-az epret előtte jól lehűteném(persze nem fagyosra)
Csak egy tipp.
4/6 anonim válasza:
igen a gyors lehűtés a legjobb módszer. így azonnal rádermed az olvasztott csoki.én gesztenyegolyót szoktam így lehűtve csokiba mártani, egy fogpiszkáló segítségével.
5/6 A kérdező kommentje:
Tehát a tálkába ne tegyek mást csak csokit, hogy jól besűrűsödjön? Nem kell semmi hozzá, rama vagy egy-két csepp olaj?
2012. nov. 28. 22:19
6/6 anonim válasza:
ne mert az olajtól kevésbe dermed gyorsan és, ha elsokallod, ragadhat is.
hideg eper, meleg csoki, gyorsan dolgozni, ez a lényeg.
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!