Mielőtt sült csirkét csináltok, megfőzitek a húst? Teljesen meg kell főzni, és utána fűszersó, meg ilyesmi, és a sütőbe szép pirosra? Azt hogy lehet elkerülni, hogy ne száradjon meg?
Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 09:36
1/5 anonim válasza:
Dehogy főzöm! Minek előtte megfőzni? Én nyersen befűszerezem, egy kis zsiradékkal kikent tepsibe teszem, alufóliával lefedem (de van, amikor sütőzacskóba rakom a husit), és előmelegített sütőben, kb. 180 fokon 1 órát párolom, majd leveszem a fóliát, és még úgy fél óra alatt pirosra sütöm. Közben kétszer-háromszor a saját levével meglocsolgatom.
2/5 A kérdező kommentje:
Az sem baj,hogy nem friss hús,hanem fagyasztott?Akkor is elég csak sütni?
2012. febr. 8. 10:10
3/5 anonim válasza:
Persze, elég akkor is csak sütni. Természetesen előtte ki kell olvasztani a húst, megmosni, tisztítani, fűszerezni és sütni. Sokkal zamatosabb, mintha megfőznéd előtte, bár nem is nagyon hallottam olyanról, aki sütés előtt megfőzné a húst. Esetleg a rántani való csirkecombot szokták kicsit előfőzni, mert úgy biztosan átsül és nem véres. De a sütőben sült husikat felesleges előtte megfőzni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget,megyek is és csinálom.
2012. febr. 8. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!