Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A libamáj nyersen minden...

Alaszka kérdése:

A libamáj nyersen minden esetben olyan fehéres színű?

Figyelt kérdés
Csak mert én még sosem ettem, viszont anyósom hozott, állítása szerint libamájat. Viszont tudomásom szerint az fehéres színű.....ez meg olyan kinézetű volt, mint a sima csirkemáj, csak nagyobb.
2012. nov. 26. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2012. nov. 26. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Igen mindig teljesen világos, de a kacsamáj már nem feltétlenül. azért ne dobd ki :)
2012. nov. 26. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
49%

A kacsamáj meg ilyen:


[link]

2012. nov. 26. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A NEM hízott liba és kacsamáj ugyan olyan színű mint a csirkemáj.A hízott liba és a kacsamáj a májban felhalmozott zsiradéktól olyan világos színű.
2012. nov. 26. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A 4-es írta jól a hizlalt liba mája világos mert magas a zsírtartalma.
2012. nov. 26. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Az nem igaz hogy a libát kukoricadarával tömik! Áztatott szemeskukoricával!
2012. nov. 26. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Csak a zsírmáj világos színű, amikor kényszeretetik a libákat és nem engedik mozogni, hogy a normális sokszorosa legyen a beépülő zsírszövettől a májuk. A normál, egészséges máj úgy néz ki, mint amit kaptál.
2012. nov. 26. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 mustafa33 ***** válasza:
50%
Az egészséges liba mája olyan mint más baromfié. A fehér libamáj tulajdonképen betegre van hizlalva. Azt a libát ha nem vágnák le, előbb utóbb beledöglene a mája betegségébe.
2012. nov. 26. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De a hizlalt liba mája, meg a nem hizlalt árában van különbség? A kérdést azért tettem fel, mert a májat úgy alapjába véve nem szeretem, de gondoltam hogy a libamájat megkóstolnám, mert az mégis csak egy különlegesség. Hasonlít egyáltalán az íze a többi májra, vagy teljesen más? És mivel én még csak olyan fehéret láttam, ezért azt mondtam anyósomnak, hogy szerintem ez nem is libamáj. :)
2012. nov. 26. 21:12
 10/11 doboszoli ***** válasza:
100%
A sovány és a hízott libamáj áránál, olyan 7-8 szoros szorzóval számolj. Term. a hízott a drágább.
2012. nov. 27. 06:19
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!