Sárgabarackot minden esetben meghámozzátok amikor dzsemet készítetek belőle?
Figyelt kérdés
Nagyon nem füllik hozzá a fogam hogy meghámozzam. Csinálta már valaki úgy hogy nem hámozta meg? Milyen lett?2012. júl. 17. 17:50
1/4 anonim válasza:
Nem hámozom meg,hanem robotgéppel pépesre keverem. Utána főzöm meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Szuper köszi a tippet...
2012. júl. 17. 18:08
3/4 Andizsuzsi válasza:
Én is így csinálom, sosem hámozom. (héjában van a vitamin, megmondta már az öreg sas is:))
4/4 A kérdező kommentje:
Már turmixolom is... :) Köszi!
2012. júl. 17. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!