Zsíradék nélkül is lehet párolni, ugye?
Üvegtálban párolnék húst. Hagyma menne alá, esetleg fagyasztott zöldségkeveréket dobok még bele. A hússzeleteket fűszerezem, fokhagymázom.
Így ehető lesz?
Kezdő háziasszony :)
Én úgy szoktam, hogy a tál alját nagyon kevés olajjal kikenem (csak épp, hogy ne égjen/tapadjon le az étel). Nagyon kevés vékony karikára szeletelt krumplit teszek az aljára (ezt akkor szoktam belerakni ha fagyasztott dolog is kerül a tálba, mivel a krumpli felszívja a mirelitzöldség által kiadott vizet, így nem lesz túl leveses). A krumlit is kicsit befűszerezem.
Utána mehet rá a hagyma. Kicsit sózd meg.
Majd mehet a zöldség is, érdemez ezt is fűszerezni, de ne túl sokat, mert már a krumplin is van).
Mehet a husi. Erre szoktam kis szalonnát rakni.
Lefedve párolom sütőben, maj a fedőt levéve még 10-15 percre visszarakom, hogy kicsit rásüljön a szalonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!