Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zsíradék nélkül is lehet...

Zsíradék nélkül is lehet párolni, ugye?

Figyelt kérdés

Üvegtálban párolnék húst. Hagyma menne alá, esetleg fagyasztott zöldségkeveréket dobok még bele. A hússzeleteket fűszerezem, fokhagymázom.

Így ehető lesz?


Kezdő háziasszony :)


2012. nov. 25. 21:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Oké, így már értem. Köszönöm.
2012. nov. 26. 09:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam, hogy a tál alját nagyon kevés olajjal kikenem (csak épp, hogy ne égjen/tapadjon le az étel). Nagyon kevés vékony karikára szeletelt krumplit teszek az aljára (ezt akkor szoktam belerakni ha fagyasztott dolog is kerül a tálba, mivel a krumpli felszívja a mirelitzöldség által kiadott vizet, így nem lesz túl leveses). A krumlit is kicsit befűszerezem.

Utána mehet rá a hagyma. Kicsit sózd meg.

Majd mehet a zöldség is, érdemez ezt is fűszerezni, de ne túl sokat, mert már a krumplin is van).

Mehet a husi. Erre szoktam kis szalonnát rakni.

Lefedve párolom sütőben, maj a fedőt levéve még 10-15 percre visszarakom, hogy kicsit rásüljön a szalonna.

2012. nov. 26. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy a húsra is kell egy kevés fűszer...
2012. nov. 26. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!