Zsíradék nélkül is lehet párolni, ugye?
Figyelt kérdés
Üvegtálban párolnék húst. Hagyma menne alá, esetleg fagyasztott zöldségkeveréket dobok még bele. A hússzeleteket fűszerezem, fokhagymázom.
Így ehető lesz?
Kezdő háziasszony :)
2012. nov. 25. 21:46
1/13 anonim válasza:
Lehet, de zsír nélkül nem lesz jó íze. Egy kanálnyi zsírt tegyél alá, abban párold meg a hagymát.
2/13 anonim válasza:
Párolni vízzel kell, sütni zsiradékkal.
5/13 anonim válasza:
Nem marhaság. Én szakács vagyok, az iskolában is így tanítják, a tankönyvben is így van benne. Sokan keverik a párolást a gőzöléssel.
6/13 anonim válasza:
A 3/4 NEM marhaság. Valóban így kell párolni!
7/13 anonim válasza:
Aki zsíradék nélkül főz az egye is meg amit főzött!Ha már az étel íze se lényeges neki, úgy kell neki!
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális hozzáállást.
Azt hallani, hogy a húsokat grillezni, párolni egészségesebb, mint zsírban sütni. Na de ha pároláskor is teszünk bele zsiradékot, akkor nem mindegy? (Jó, gondolom akkor jóval kevesebb kell.)
Azért értetlenkedem, mert mi otthon mindig mindent tocsogó zsírban ettünk, és nem volt, akitől másféle módszert is megtanulhattam volna.
2012. nov. 25. 22:43
9/13 anonim válasza:
A tocsogó zsír meg a szükséges nagy különbség.Gondold el két napja prézlis metéltet csináltam, képtelenség lett volna nem olajosan megpirítani a prézlit. Meg lehetett volna tőle fulladni.És a prézli gusztustalanul elázott volna a tésztán.
10/13 anonim válasza:
de pároláskor csak kevés zsiradékot teszel alá, nem tocsogó zsírban sütöd ki...az még ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!