Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zsíradék nélkül is lehet...

Zsíradék nélkül is lehet párolni, ugye?

Figyelt kérdés

Üvegtálban párolnék húst. Hagyma menne alá, esetleg fagyasztott zöldségkeveréket dobok még bele. A hússzeleteket fűszerezem, fokhagymázom.

Így ehető lesz?


Kezdő háziasszony :)


2012. nov. 25. 21:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet, de zsír nélkül nem lesz jó íze. Egy kanálnyi zsírt tegyél alá, abban párold meg a hagymát.
2012. nov. 25. 21:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
Párolni vízzel kell, sütni zsiradékkal.
2012. nov. 25. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:

előzőnek

[link]

2012. nov. 25. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Hú. Hát, ez mekkora marhaság!
2012. nov. 25. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem marhaság. Én szakács vagyok, az iskolában is így tanítják, a tankönyvben is így van benne. Sokan keverik a párolást a gőzöléssel.
2012. nov. 25. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
A 3/4 NEM marhaság. Valóban így kell párolni!
2012. nov. 25. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
Aki zsíradék nélkül főz az egye is meg amit főzött!Ha már az étel íze se lényeges neki, úgy kell neki!
2012. nov. 25. 22:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális hozzáállást.


Azt hallani, hogy a húsokat grillezni, párolni egészségesebb, mint zsírban sütni. Na de ha pároláskor is teszünk bele zsiradékot, akkor nem mindegy? (Jó, gondolom akkor jóval kevesebb kell.)


Azért értetlenkedem, mert mi otthon mindig mindent tocsogó zsírban ettünk, és nem volt, akitől másféle módszert is megtanulhattam volna.

2012. nov. 25. 22:43
 9/13 anonim ***** válasza:
A tocsogó zsír meg a szükséges nagy különbség.Gondold el két napja prézlis metéltet csináltam, képtelenség lett volna nem olajosan megpirítani a prézlit. Meg lehetett volna tőle fulladni.És a prézli gusztustalanul elázott volna a tésztán.
2012. nov. 25. 23:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
de pároláskor csak kevés zsiradékot teszel alá, nem tocsogó zsírban sütöd ki...az még ok.
2012. nov. 25. 23:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!