A párolóba befűszerezett zöldségeket és húsokat is be szabad tenni, vagy csak natúr állapotban lehet párolni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 13:44
1/4 anonim válasza:
Én mindig előre fűszerezem, és azokkal együtt párolom, szerintem így azért finomabb a kaja.
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan fűszerezd be előre, finomabb lesz az étel
3/4 anonim válasza:
be lehet fűszerezni, de azt tudni kell, hogy a gőzben párolás hatására a só elveszíti a sózó képességét, ezért előre nem érdemes besózni az ételt, csak a párolás befejeztével - én mindig utólag sózok, és semmi különbséget nem érzek, sőt, miután az ételek eredeti íze sokkal intenzívebb a gőzölés hatására, ezért lényegesen kevesebb só kell így az ételekre(-be)...
4/4 anonim válasza:
egyébként a leghatásosabb, ha bepácoljátok a húsokat pl, vagy a marinádozás is nagyon hatásos (persze, ahogy az előbbiekben írtam, só nélkül, vagy csak minimális sóval)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!