Létezik olyan konyhai eszköz, amibe beletesszük a feldarabolt zöldségeket, majd ezt az eszközt helyezzük a fővő ételbe?
Elkerülendő a zöldségdarabkákat nem szerető családtagjaink étkezést megelőző hosszas vadászgatását.
Úgy tudnám elképzelni ezt az eszközt, mint a teatojást, csak nagyobban, és esetleg lánc helyett merev szárral.
Nekünk van ilyen zöldségpárolónk, de abba nem olyan sok minden fér, inkább a nagyobb fűszerek, bors, babérlevél, petrezselyem, lestyán.
De szerintem túlbonyolítod a dolgot. Főzd meg a levest, aztán szűrd le, mintha húsleves lenne. A zöldségeket meg tedd ki mellé egy tálban.
Pl. van olyan leves amit nem szűrünk meg, és ha túl hamar tettem bele a nagy darabokra vágott zöldséget, akkor szét fog törni, akár apró darabokra is.
A családom viszont ezt nagyon nem tolerálja. A súrlódások elkerülése végett jutott eszembe ez az ötlet. Mintha én már valamikor láttam volna valami ilyesféle alkalmatosságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!