Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sóágyon lehet bőrnélküli...

Sóágyon lehet bőrnélküli csirkecombot is sütni? Mi nem esszük meg a bőrét és azt is utáljuk, ha rásül. És zöldségeket is lehet mellétenni a sóra?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, de olyan száraz lesz, mint egy darab kő.Inkább próbáld sütőzacskóban, vagy alufóliában.
2011. ápr. 8. 13:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Süsd meg bőrrel és szedd le róla. Ha nem pirítod rá, simán lejön.
2011. ápr. 8. 13:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát, köszi, akkor marad a sütőzacsi. Sültről bőrt lehámozni nekem mindig kényelmetlen és macerás, ráadásul az íze se finom úgy, ugye a bőrén van a fűszer... a bőrtől meg rosszul vagyunk, nekem pl. ha a számba kerül, ki kell köpnöm, különben jön az öklendezés. :(

Esetleg más húsokkal, pl. nyúllal működhet? Vagy az is inkább sütőzacsiban?

2011. ápr. 8. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is utálom a bőrt,de mindig bőrrel sütöm,mert úgy sokkal finomabb a hús.Nekem egyáltalán nem macerás levenni a bőrt,mert egyszerre lejön az egész..A bőr nélkül sütöd akkor egy kemény ,ízetlen húst fogsz enni..
2011. ápr. 8. 14:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem világ életemben bénán ment ez a bőrleszedés, akkor is, ha lazán volt rajta, meg pláne a zsírt levakargatni ami rajtamarad. Sütőzacskóban sütöttem már bőr nélkül, úgy finom lett, nekem nem száraz, még a mellfilé se túlzottan. Csak gondoltam són is kipróbálnám, de így inkább nem merem.
2011. ápr. 8. 15:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, hogy a bőrtelenített combot kend meg olajjal, úgy talán nem szárad ki. Zöldséget nem hiszem, hogy célszerű lenne mellétenni, mert valószínűleg sok só ragadna rá. Én mirelit zöldségmixet szoktam hozzá párolni mikróban.
2011. ápr. 8. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!