Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyek, ha a pörköltben...

Mit tegyek, ha a pörköltben kemény marad a marhahús?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 11:57
1 2
 11/11 Erdész Lászlóné válasza:
Bár ez már nem mai bejegyzés, de én ma próbaltam ki, és valóban bejött! Egy öreg tyúkot vágtam, több mint két óra alatt alig haladt valamit kuktában, itt olvasva a javaslatott kipróbáltam, és jó fél ora múlva puha volt a hús!
2019. aug. 27. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!