Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell CSOMÓS tejbegrízt...

Hogy kell CSOMÓS tejbegrízt csinalni? (nekem sosincsenek csomók benne, pedig ugy szeretem)

Figyelt kérdés

2012. nov. 21. 20:38
 1/5 anonim válasza:
0%
Csak meg kell válni, amíg kihűl és "bebőrösödik". Utána ha összekevered, csomós lesz. ;)
2012. nov. 21. 20:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim válasza:
*várni, bocsi.. Jó étvágyat!
2012. nov. 21. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Főzés közben ne kevergesd sűrűn. Akkor biztosan csomós lesz.
2012. nov. 21. 20:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
A grízt ne egyenletesen szórjad a tejbe, hanem inkább zúdítsd bele egy mozdulattal. Akkor jó eséllyel csomós lesz.
2012. nov. 21. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

fuuu:D mindig akkor sikerul csomosra,amikor nem akarom:D máskor meg az istenert nem lenne görcsös


azt tudom ajanlani en is,hogy egyszerre zuditsd bele,es ne kevergesd nagyon,csak amennyit muszáj,hogy ne egjen le:)

sok sikert hozzá

2012. nov. 21. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!