Hogy kell CSOMÓS tejbegrízt csinalni? (nekem sosincsenek csomók benne, pedig ugy szeretem)
Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 20:38
1/5 anonim válasza:
Csak meg kell válni, amíg kihűl és "bebőrösödik". Utána ha összekevered, csomós lesz. ;)
3/5 anonim válasza:
Főzés közben ne kevergesd sűrűn. Akkor biztosan csomós lesz.
4/5 anonim válasza:
A grízt ne egyenletesen szórjad a tejbe, hanem inkább zúdítsd bele egy mozdulattal. Akkor jó eséllyel csomós lesz.
5/5 anonim válasza:
fuuu:D mindig akkor sikerul csomosra,amikor nem akarom:D máskor meg az istenert nem lenne görcsös
azt tudom ajanlani en is,hogy egyszerre zuditsd bele,es ne kevergesd nagyon,csak amennyit muszáj,hogy ne egjen le:)
sok sikert hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!