Mikróban csináltam tejbegrízt, de megcsomósodott, és megettem. lesz tőle valami bajom?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 15:34
1/10 anonim válasza:
Megfájdul a hasad mert nyers a közepe. Grízt állandó kevergetés közben kell a tejbe önteni és állandóan keverni kell főzés közben is!
2/10 anonim válasza:
A csomós tejbegriz táplálékként ugyanolyan, mint a sima, csak sokak szerint nem olyan finom (de hallottam már, akinek éppen az tetszik). Semmi bajod nem lesz töle, és ha zavar, akkor máskor ne egy menetben fözd a mikróban, hanem többször szedd ki és kever át, akkor nem lesz csomós.
3/10 A kérdező kommentje:
kevergettem.
csak a negyedét ettem meg.
elég jó gríz szaga volt.
2012. febr. 7. 15:46
4/10 anonim válasza:
Tudtommal mikróban nem lehet tejbegrízt készíteni, de lehet, hogy le vagyok maradva.
5/10 anonim válasza:
mi mindig mikróban készítjük.
semmi bajod nem lesz tőle!
6/10 anonim válasza:
Miért ne lehetne mikróban tejbegrizt késziteni? Ugyanúgy lehet, mint ahoyg puddingot, párolt rizst, stb., csak megfelelö módon kell csinálni.
Az meg nem igaz, hogy nyers magad a griz, ez csak akkor lenne igaz, ha legalább evökanál mértü csomók lennének benne
7/10 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, a menzán mindig "kis labdákkal" volt tele a tejbegríz. :-)))))))
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!most hallottam hogy megdagadhat bennem ez igaz?
2012. febr. 7. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!