Hogyan csinálják a sulis tejbegrízt? (mitől olyan krémes, és finom? )
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 10:07
2/7 anonim válasza:
nem tudom a menzán h készítik, vagyis sztem simán, de ez egy habos tejbegríz recept, hátha ilyenre vágysz. jó étvágyat!
3/7 anonim válasza:
kérdezd meg a konyhás nénit, (amikor nincs nagy forgalom és ráér) nekünk készségesen elmondta hogy egy két sültet hogy csinálnak meg :D
4/7 anonim válasza:
Hagyd ki belőle a fontos és drága hozzávalókat.(amiket hazavisznek a konyhás nénik)
:)
Lehet jobb ha nem tudod mitől olyan krémes!
:)
Viccet félretéve..
Szerintem nagyban függ attól hogy nagy mennyiségben főzik az ételeket, ezért nehéz a "menzaízt" utánozni.
Üdv.
5/7 anonim válasza:
Lehet hogy egy részét a búza darának lecserélik lisztre. Úgy egy krémszerű vmi lesz valóban!
6/7 remi válasza:
Az a titka hogy nem kell sok grízt belerakni és legalább fél óráig kell főzni takarékon amíg a gríz megdagad és krémes sűrű tejszínes állaga lesz.van még egy tuti tippem ha egy pici vaníliás pudingport keversz ki tejjel és ezt a végén hozzáadod ISTENI lesz és krémes!!
7/7 balkalolka válasza:
Ha turmixgéppel kevered főzés közben akkor is habos könnyű lesz, bár tovább tart megfőzni mert a belekevert levegő hűti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!