Van itt olyan, aki jobban főz (a párja/férje/pasija szerint) az anyósánál?
Nem bántásból írom, de úgy örülök neki, hogy a páromnak inkább az a finom amit én csinálok, még az anyukájáénál is jobban szereti :) Sőt olyat is megesz, amit nem ha az édesanyja csinálja (pörkölt).
Olyan büszke vagyok magamra :) főleg, hogy iszonyat finnyás, és nehéz a kedvére tenni :) jobb érzés mint a munkahelyi/tanulmányi siker :D
Anyósom nagyon sokat dolgozott, sem ideje, sem bocsi, de affinítasa sem volt a főzéshez. csak muszájból főzött hét végén valami rettenetesen egyszerűt. amikor a családba kerültem , már jól tudtam főzni, így nagyon örült mindenki, hogy végre van egy jól főző menyecske.
Szerencsére sosem volt féltékeny rám, boldogan elfogadta Ő és apósom, majd a nagyszülők is az általam főzött ételeket. /a fiukról nem is beszélve...:)/
Mikor összekerültem, már most a férjemmel, nem tudtam főzni. Lassan kitapasztaltam a fortéját. Azóta nem gond semmit sem megfőzni és megsütni.
Égre-földre dicsér, hogy milyen jól főzök, egyszer azt is mondta, hogy sokkal jobban mint az anyja. Nem rosszból, de igaza van. Anyósom semmi újat nem főz, nem próbál ki újabb recepteket, csak a szokásos pörkölt, rántott hús és grillezett csirke. Ezeket főzi körbe-körbe.
Az én májam meg "dagad" a büszkeségtől, hogy 15 kg hizott amióta együtt vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!