Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van itt olyan, aki jobban főz...

Van itt olyan, aki jobban főz (a párja/férje/pasija szerint) az anyósánál?

Figyelt kérdés

Nem bántásból írom, de úgy örülök neki, hogy a páromnak inkább az a finom amit én csinálok, még az anyukájáénál is jobban szereti :) Sőt olyat is megesz, amit nem ha az édesanyja csinálja (pörkölt).

Olyan büszke vagyok magamra :) főleg, hogy iszonyat finnyás, és nehéz a kedvére tenni :) jobb érzés mint a munkahelyi/tanulmányi siker :D

2012. nov. 12. 14:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Én tuti jobban fogok főzni,bármit is főzök.Egyelőre csak tejbegrízt tudok.
2012. nov. 12. 14:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
nálunk van jópár étel, amit a párom szerint sokkal jobban csinálok, int az anyukája, de egy az egyben nem mondanám, h jobban főzök, mert az "anyós" vörösboros marhapörköltje pl szerintem (és a párom szerint is) verhetetlen. valami eszméletlen jól készíti el. amúgy, persze, nekem is jólesik, ha vmi jobban ízlik az én tálalásomban :)
2012. nov. 12. 14:41
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Ugyanígy vagyok, mint Te :-) Szerencsém van, mert az anyukája tényleg nem jól főz. Nem mondom, hogy semmit, de nagy átlagban nem jó ízűek a kajái. Mondjuk nem is szeret főzni.
2012. nov. 12. 14:42
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Én bírom az anyósomat,sok mindenben nagyon jó,de főzni azt nem tud,az ő anyukája sem,így nem volt kitől megtanulnia:)

Mikor a férjemet megismertem a 170 centijéhez volt 50 kiló,azóta azt hallgatja mindenkitől,látom mióta nős vagy,kapsz enni:))

És ő is iszonyú válogatós.

2012. nov. 12. 14:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is úgy van, hogy szereti az én főztömet is, az édesanyja főztjét is, de van amit szerinte én jobban csinálok. De az anyukája is nagyon finoman főz. :-)

Sőt, még a férjem is jól főz! :-)

2012. nov. 12. 14:48
 6/13 sippara ***** válasza:
78%
Jobban főzök, de nem nagy szó, a paprikás disznózsírban főtt nyesedéknél nem nehéz.
2012. nov. 12. 14:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ! :) nekem nem azért jó érzés, mert legyőztem az anyukáját vagy ilyesmi, hanem mert ezek szerint inkább az én ételem jelenti neki az otthoni ízt :) na meg 10 kilót hízott mióta velem van, de persze rá is fért :)
2012. nov. 12. 15:02
 8/13 anonim válasza:
100%

Nem tudom, hogy az anyos, hogy fiz. Mert nem ismerem. A parom evek ota beszuntetett vele minden kapcsolatot.

Viszont a parom szakacs igy kulon elismeres, ha dicser meg, ha nem is hasonlitgat senkihez. Imadja a foztom. Es en imadok neki fozni.

Soot meg a sajat battyam es hugom is elismeri a "tehetsegem". Anya nagyon joool foz es amikir azt hallom, hogy ooh hugi ez jobb lett mint az anyue akkor meg a mennyekbe erzem magam a buszkesegtol ;)

2012. nov. 12. 15:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Köszi megint a lepontozós majmoknak! Ezen a kurv@ oldalon tényleg nem érdemes semmire válaszolni :-(
2012. nov. 12. 15:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Jpobban mint anyósom ,és ezt azért mondom mert a VIP -be végeztem szakácsként .

A férjem és aposom meg is mondja neki ,hogy kérdezze ezt meg tölem ,de még sose kérdezett tőlem semmi főzéssel kapcsolatos dolgot . Általába a szomszéd néni tud mindent ami fözéssel kapcsolatos . Ő adja a legjobb ötleteket a férjem mégis mindig éhes amikor haza jövünk a vasárnapi ebéd után.

A férjem még soha nem mondta,nekem ,hogy anyám igy vagy úgy szokta csinálni.

2012. nov. 12. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!