Van itt olyan, aki jobban főz (a párja/férje/pasija szerint) az anyósánál?
Nem bántásból írom, de úgy örülök neki, hogy a páromnak inkább az a finom amit én csinálok, még az anyukájáénál is jobban szereti :) Sőt olyat is megesz, amit nem ha az édesanyja csinálja (pörkölt).
Olyan büszke vagyok magamra :) főleg, hogy iszonyat finnyás, és nehéz a kedvére tenni :) jobb érzés mint a munkahelyi/tanulmányi siker :D
Én bírom az anyósomat,sok mindenben nagyon jó,de főzni azt nem tud,az ő anyukája sem,így nem volt kitől megtanulnia:)
Mikor a férjemet megismertem a 170 centijéhez volt 50 kiló,azóta azt hallgatja mindenkitől,látom mióta nős vagy,kapsz enni:))
És ő is iszonyú válogatós.
Nálunk is úgy van, hogy szereti az én főztömet is, az édesanyja főztjét is, de van amit szerinte én jobban csinálok. De az anyukája is nagyon finoman főz. :-)
Sőt, még a férjem is jól főz! :-)
Nem tudom, hogy az anyos, hogy fiz. Mert nem ismerem. A parom evek ota beszuntetett vele minden kapcsolatot.
Viszont a parom szakacs igy kulon elismeres, ha dicser meg, ha nem is hasonlitgat senkihez. Imadja a foztom. Es en imadok neki fozni.
Soot meg a sajat battyam es hugom is elismeri a "tehetsegem". Anya nagyon joool foz es amikir azt hallom, hogy ooh hugi ez jobb lett mint az anyue akkor meg a mennyekbe erzem magam a buszkesegtol ;)
Jpobban mint anyósom ,és ezt azért mondom mert a VIP -be végeztem szakácsként .
A férjem és aposom meg is mondja neki ,hogy kérdezze ezt meg tölem ,de még sose kérdezett tőlem semmi főzéssel kapcsolatos dolgot . Általába a szomszéd néni tud mindent ami fözéssel kapcsolatos . Ő adja a legjobb ötleteket a férjem mégis mindig éhes amikor haza jövünk a vasárnapi ebéd után.
A férjem még soha nem mondta,nekem ,hogy anyám igy vagy úgy szokta csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!