Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Palacsinta tésztába tesztek...

Palacsinta tésztába tesztek cukrot kell bele vagy nem?

Figyelt kérdés

Igen komoly vita van a baráti társaságban belőle :

4en nem rakunk bele én sem 4en állitják,hogy kell belle ::


2012. okt. 30. 09:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én mindig rakok bele egy evőkanállal (6 tojásból készítem), plusz egy vaníliás cukrot.


Csak akkor nem raknék bele, ha csak túrósat csinálnék, vastagon töltelékkel... akkor talán nem hiányozna. De anélkül elég ízetlen lenne...


Egyébként egyéni ízléstől függ, nincs rá szentírás.

2012. okt. 30. 10:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/18 anonim ***** válasza:
Én rakok bele.
2012. okt. 30. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/18 anonim válasza:
Ha a párom csinálja tesz bele, ha én akkor nem kerül bele:-) Nem vita tárgya, így is, úgy is elfogy az eredmény:-)
2012. okt. 30. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen, kevés cukrot is és sót is.
2012. nov. 1. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi néha rakunk bele, néha nem.
2012. nov. 3. 01:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/18 anonim ***** válasza:

Még mindig jobb ezen vitázni, mint a pol....

Én nem tettem bele cukrot, sósan tejjel készül a tészta.

( És étolaj is kerül bele. Nem kell olajozni a serpenyőt.

Töltelék jobban érvényesül az én / mi ízvilágunkba ).

2012. nov. 24. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/18 anonim ***** válasza:
79%
Ha teflonbevonatú palacsintasütõd van, akkor NEM ragad le a palcsitészta sütés közben. Feléve ha a teflon nem sérült, nem összekarcolt ócska vacak, (Azt ki kell dobni, mert nem tanácsos a használata). Énnekem van egy palcsisütõ teflonnal, a kislányom miatt néha egészen sok cukrot mixelek a palcsitésztába, mégsem ragad le, igaz hogy sütés közben mozgatom is a sütõt, hogy ne adjak sanszot a massza leragadásra. Amúgy teljesen ízlés kérdése, a gyerekem pl.sok cukorral szereti, magamnak egy kávéskanállal is ölég, ---ezen tehát minden vita meddõ. Ölelek mindenkit!
2014. okt. 15. 23:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/18 anonim ***** válasza:
51%

Felesleges elrontani a palacsintatésztát cukorral, hiszen a töltelék általában édes, tehát az édes íz adott. A tésztába ellensúlyozásképpen és az édes íz kiemelése érdekében csak só kell, méghozzá jó sok, kb. 20 palacsintához 2 púpos teáskanál.

De persze mindenki olyat csinál, ami ízlik neki.

A főzéshez-sütéshez, azt tapasztaltam, jó nagy érzék kell, mert az emberek jelentős részének ez nincs. Ő csináltasson mással!

2019. júl. 27. 12:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!