Palacsinta tésztába mandarin?
Figyelt kérdés
Mi sül ki abból, ha a palacsintatésztába egy-két-három mandarin levét is belekeverem? Ehető lesz, esetleg leragad?2012. jan. 11. 14:26
1/5 anonim válasza:
Én van hogy almát reszelek bele és jó.Ez is jó lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Almával már kipróbáltam, csak a mandarinban nem voltam biztos, de már beletettem, mindjárt kisütöm. :) Köszönöm a választ!
2012. jan. 11. 14:46
3/5 anonim válasza:
Írd meg légyszíves az eredményt! :)
4/5 anonim válasza:
múltkor egy műsorban citromlevet és a citrom reszelt héját rajték a palacsintatésztába, nagyon jól nézett ki... állítólag finom is, én még nem csináltam meg
5/5 A kérdező kommentje:
Nos, itt van előttem a végeredmény :) Kb. tíz palacsintányi tésztába facsartam 3 mandarin levét + kb két kávéskanálnyi citromlevet. Talán kicsit könnyebb, mint az eredeti palacsintatészta(én a sima tésztába nem teszek vizet/szódát, csak tejet, ez a mandarinos dolog viszont kicsit arra hasonlít, mikor vízzel készítem a palacsintát - a mandarin vizessége miatt).
Az íze jó, de nem annyira 'különleges', hogy az eredetihez szokott nagypapa fintorogjon tőle :) (Talán naranccsal érdekesebb hatást érnénk el)
A reszelt almás változat nekem egy picit jobban tetszik. Miközben sül, úgy mozog, mint valami repülőszőnyeg. :D(Nameg annak teltebb íze van, hisz nem csak 'vizet' adunk hozzá)
2012. jan. 11. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!