A palacsinta tésztába tesztek olajat vagy csak a palacsinta sütöbe?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 17:05
2/15 anonim válasza:
Szoktam beletenni keveset, mert így csak az első palacsintánál kell kinenni a sütőt.
3/15 anonim válasza:
Csak a serpenyőbe, szerintem gusztustalan ha valaki az ételbe/ételre tesz olajat. (tésztáknál, salátáknál is pl.)
4/15 anonim válasza:
Zsírt melegítek, és minden palacsinta alá öntök egy mokkáskanálnyit. szépen sül, nem ragad le egy sem.
én zsírral főzök, nekem így természetes.
5/15 anonim válasza:
palacsintába nem kell olaj mert csak hizlal és anélkül is tökéletes
6/15 anonim válasza:
Én is csak a serpenyőbe rakok, minden palacsinta alá egy csöppnyit.
7/15 anonim válasza:
A tésztába szoktam tenni egy nagyon picit, és az első palacsinta előtt kicsit kikenem a sütőt.
8/15 anonim válasza:
Ahány ház, ahány család annyi szokás! Jó az így is, úgy is!
(Nem értem, miért kell valakit az miatt lenullázni, mert megírja azt, hogy őnáluk a család hogyan szereti)
9/15 anonim válasza:
Kultúra kérdése, ha nem egyezik meg az övével, akkor az csak lepontozni való lehet... ha egyezik, akkor tökéletes az összhang.
Pedig az ízlés nem vitatéma, mondták ezt már a rómaiak is. kár, hogy kevesen tanultak belőle...
10/15 anonim válasza:
Bocsi, nem beszólni akartam vagy megsérteni azokat akik tesznek bele olajat, csak ha nekem kellene ilyet ennem az nem igazán tetszene... De amúgy nem zavar a lepontozás, nem a pontos miatt járok ide. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!