Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A palacsinta tésztába tesztek...

A palacsinta tésztába tesztek olajat vagy csak a palacsinta sütöbe?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 17:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is teszek a tésztába. Van hogy olajat, van h zsírt. Viszont tejet nem.

Az első 3 sütésnél kikenem a serpenyőt, utána már csak minden másodikat.

2012. okt. 1. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
36%
serpenyőbe soha, csak a tésztába, szóda nélkül. egy sem ragad le. Mamám mindig csodálkozik, ha sütöm, hogyhogy nem ragad le..)) Amit én ettem annak sajna mind olajos volt a felülete, gondolom mert azon sül, ha meg tésztába kevered szépen eloszlik. Én meg attól vagyok rosszul....
2012. okt. 1. 20:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:

A tésztába nem szoktam, egy ecsettel minden második palacsinta után megkenem olajjal a serpenyőt. Nem lesznek olajosak a palacsintáim és még egy sem ragadt oda :)

Viszont néha keverek fahéjat a tésztába, hát valami isteni illata lesz tőle, és egy kicsit változtat az ízén is, ha gondoljátok próbáljátok ki :)))

2012. okt. 2. 07:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:
én szoktam a tésztába is.
2012. okt. 2. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi is szoktunk a tésztába olajat tenni meg a sütésnél a palacsinták előtt kicsit kikenni a serpenyőt.
2012. okt. 3. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!