A palacsinta tésztába tesztek olajat vagy csak a palacsinta sütöbe?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 17:05
11/15 anonim válasza:
Én is teszek a tésztába. Van hogy olajat, van h zsírt. Viszont tejet nem.
Az első 3 sütésnél kikenem a serpenyőt, utána már csak minden másodikat.
12/15 anonim válasza:
serpenyőbe soha, csak a tésztába, szóda nélkül. egy sem ragad le. Mamám mindig csodálkozik, ha sütöm, hogyhogy nem ragad le..)) Amit én ettem annak sajna mind olajos volt a felülete, gondolom mert azon sül, ha meg tésztába kevered szépen eloszlik. Én meg attól vagyok rosszul....
13/15 anonim válasza:
A tésztába nem szoktam, egy ecsettel minden második palacsinta után megkenem olajjal a serpenyőt. Nem lesznek olajosak a palacsintáim és még egy sem ragadt oda :)
Viszont néha keverek fahéjat a tésztába, hát valami isteni illata lesz tőle, és egy kicsit változtat az ízén is, ha gondoljátok próbáljátok ki :)))
15/15 anonim válasza:
Mi is szoktunk a tésztába olajat tenni meg a sütésnél a palacsinták előtt kicsit kikenni a serpenyőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!