Mitől jó és mitől rossz egy palacsinta?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 14:50
1/5 anonim válasza:
Kinek-kinek szájíze szerint.
Van, aki a vastag tésztát szereti, van aki a vékonyat.
Van, aki nem szereti, ha tocsog a zsírban, más nem szereti, ha száraz.
Nagyjából családonként változik, milyen palacsinta a "jó".
Van a nagyi palacsintája, ami vastag, olajosabb, és bőven van benne töltelék.
Meg van a "balatoni", ami vékony, szódás, és mutatóban van benne töltelék, talán negyede az előzőnek.
Mi az arany középutat szeretjük: vékony tészta, nem olajos, enyhén édes (csak a tejtől), enyhén sós, így akár sonkával-sajttal is lehet enni. Töltelékből pedig megpakoljuk vastagon. :)
2/5 anonim válasza:
De ez nemcsak a palacsintával van így. Minden család másként szereti a pörköltet, a húslevest, bármilyen ételre igaz. És az is igaz, amit az első hozzászóló írt, mindenkinek az a jó, amit az ő családjában megismert, jónak tartanak stb. stb.
3/5 anonim válasza:
Olyan vékonynak kell lennie, hogy kívülről látni lehessen mivel van töltve, és feltekerve kábé kicsit vastagabb lehet csak mint egy toll. Na, ez az igazi, nem?
4/5 anonim válasza:
Vastag tészta, sok túróval. Nyami.
5/5 doboszoli válasza:
Nekem:
Közepesen vastag tészta,(nem átlátszó), nem száraz, inkább kissé zsíros(csúszós), gazdagon töltve nem száraz töltelékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!