Mennyi palacsintát sütsz meg egy óra alatt?
Taníííts
Most sütöttem, úgy 12-14-et, és nem is biztos, hogy egy óra alatt megvoltam vele. El nem tudom képzelni, hogy mit tökölök ennyit a palacsinta sütésével:( Pedig mikor sütöm, nem is tűnik úgy,hogy sokáig sülne egy db, és mindig csak utólag csodálkozok rá, hogy megint ennyi idő eltelt. Mindig megújult reménnyel fogok hozzá, hogy talán majd most nem tart olyan sokáig, de sajnos mindig csak hiú ábránd marad:(
Sajnos csak annyi a trükkje, hogy már közel 50 éve fözök és rengeteg palacsintát sütöttem életemben.
De nem az a fontos, hogy gyorsan meglegyél, hanem hogy finom legyen.
Abban teljesen igazad van, hogy az íze a legfontosabb, nem a gyorsaság:) Szerencsére azzal nincs gond:)
Az viszont elszomorító, hogy mindössze a rutin a titka, ugyanis akkor patthelyzetbe kerültem:(:) Ugyanis amíg ennyire keveset tudok megsütni ennyire sok idő alatt, addig nagyon ritkán fogok hozzá, így pedig még ötven év múlva sem lesz meg a rutinom benne.:(
Dehogynem!
Amíg gyakorló vagy, nem a mennyiséget kell növelni, hanem ugyanazt a mennyiséget minél gyorsabban megsütni. Ez esetben a sikerélmény hamarosan utólér!
1 darab 50 másodperc, kikenésel, merítésel, sütésel, fordításal...
De ez attól függ milyen a sűrűség, milyen vastag, milyen a hömérséklet, milyen a palacsintasütő vastagsága...
Az amerikai típusú tovább sül.
De ne menyj a gyorsaságra. Inkább alapos legyél ne gyors. A sietség semmiben sem jó. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!