A Palacsintát Sütjük vagy főzzük?
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 19:49
4/13 anonim válasza:
Ez egy kérdés volt?
Hallottál már olyan konyhai eszközről, hogy palacsintafőző? Ugye nem! No és palacsintasütőről hallottál már?
5/13 anonim válasza:
Csak érdekességként: a régi szakácskönyvemben a palacsinta a "kevert és égetett tészták" címszó alatt található.
6/13 anonim válasza:
Sütjük. De volt olyan pasim, aki megkért, hogy főzzek neki vajaskenyeret...és még ő nézett hülyének, mert furán néztem rá.
7/13 anonim válasza:
Nénike, ez igaz is, hiszen mindig megég kissé!
:)
8/13 anonim válasza:
No meg nem gyúrjuk, hanem kavarjuk.
9/13 anonim válasza:
Sütjük.
Főzni vízben szoktunk, sütni pedig zsiradékon.
A palacsintatésztát, egy merőkanálnyit forró olajba/ra öntjük, így sütjük.
Nem tudom mi lenne az eredmény, ha egy fazék vízbe raknánk, és megfőznénk.?:)
Tényleg! Válaszolók, szerintetek mit kapnánk eredményül, ha a palacsintatésztát vízben megfőznénk?:) Összefőne egy nagy darab tésztává, vagy egy sűrű massza lenne a tészta és víz elegyének eredménye?
10/13 ava87 válasza:
Utolsó, bevállalod, hogy kipróbálod? :D Ha igen, utána fotózd le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!