Babgulyast csinalnank holnap bogracsban. Mikor kell beletenni a babot? Es mar fozott babot tegyek bele, vagy teljesen nyerset, szimplan vizbeaztatottat?
Milyen bab? meddig ázott? Mennyire puha? milyen hús?
Na innen szakma ez! nem tudok segíteni, anélkül, hogy látnám.
A babot én is be szoktam áztatni előző este, sőt nem is egy, hanem több sorral cserélem rajta a meleg-vizet, hadd dolgozza meg azt a babot.
Nagyon nem mindegy, hogy pl. síma sertés-comb, esetleg normál marhahús, vagy éppen füstölt csülökről, vagy füstölt lapockáról van-e szó.
- ha síma marhahús, akkor (valószínű) egyszerre tenném fel főni a babbal
- ha síma sertés-comb, akkor először a babot, és amikor az már kb. félfövésben van, akkor raknám hozzá a husit
- ha füstölt-áruval, akkor először a husit főzném meg félig, és a babot csak akkor tenném bele.
Szóval, hogy itt előttem valaki írta, nagyon nem mindegy, hogy miből főzöd, mert a részletek ismerete nélkül nem lehet jó választ adni a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!